Moderná firma a skúmanie produktivity - Puchá, Nikoleta
Výroba alebo poskytovanie služieb ako predpoklad a následný výsledok ekonomických činností. Produktivita práce, výkonnosť stroja a pracovnej sily. Inovatívne riešena merania produktivity. Zvyšovanie produktivity, kvalita a bezpečnosť práce.