Veritelia poslednej inštancie ekonomike podrazili nohy - Hölcz, Róbert
Hospodársky rast globálnej ekonomiky a odhalenie podstaty fungovania národného ale aj celosvetového bohatstva. Funkčnosť nemeckej ekonomiky ako hospodárskeho lídra v únii. Rozdielna súčasná úroveň členských krajín eurozóny. Navrhované opatrenia a harmonizácia daní.