K inovačnej politike EÚ - Woltemar, Richard
Európske financovanie vedy a výskumu, rozpočet. Autor sústreďuje pozornosť na malé a stredné podniky, ako nositeľov inovácií a taktiež na projekt z dielne EÚ s názvom „Únia inovácií.“