Účinky Smernice o službách na vnútornom trhu - Kovaříková, Barbora
Predpokladané účinky Smernice o službách pre Slovensko - na obyvateľstvo, na hospodárenie podnikateľskej sféry, na zamestnanosť, na podnikateľské prostredie. Makroekonomické účinky smernice v SR.