Faktory úspešnosti regionálnych sietí v cestovnom ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Charakteristika sietí cestovného ruchu. Postavenie sietí cestovného ruchu v destinácii. Vznik sietí a inovácie. Faktory úspešnosti sietí v cestovnom ruchu.