Word of mouth marketing in the hotel industry - Staňo, Roman
"Word of mouth marketing" v hotelierstve. Z histórie použitia výrazu word of mouth marketing. Charakteristika výrazu. Ústna komunikácia. Využitie word of mouth v marketingu v hotelierstve.