Recenzia na učebný materiál autora doc. RNDr. Pavla Plesníka, PhD. "Geografia cestovného ruchu Európy" - Kubičková, Viera, 1970-
Recenzia na vysokoškolské skriptá autora Pavla Plesníka. Skriptá sú určené pre študentov študijného programu Podnikanie v obchode a v cestovnom ruchu, ktorý je realizovaný na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Skriptá pozostávajú zo 4 kapitol, ktoré okrem cenných informácií obsahujú aj osobné skúsenosti autora z jeho ciest po Európe.