Regionálny turistický satelitný účet v Rakúsku - Čechovičová, Adriána
Teoretické vymedzenie regionálneho turistického satelitného účtu (RTSA). RTSA v Rakúsku - hlavné výsledky za regióny Viedeň, Horné a Dolné Rakúsko.