Eurovaly a hlavybôľ - Půr, Michal
Závery vrcholovej schôdzky členských štátov v Bruseli. Euroval, záchranný fond eurozóny (EFSF). Ratingové agentúry a peniaze ECB. Finančné prostriedky na pomoc Portugalsku. Európski politici a ich predstavy o zachraňovaní predlžených krajín.