Oheň pod úverovým kotlom praská ďalej - Kláseková, Martina
Európska centrálna banka naznačila, že zvýši základné úrokové sadzby skôr, než sa čakalo. Úvery, predčasné splatenie úveru, zmeny v klasickom hypotekárnom svete na Slovensku.