Cezhraničné reorganizácie z pohľadu dane z príjmov v SR a európskeho práva - Balogová, Katarína
Tretia, posledná časť článku z cyklu Cezhraničné reorganizácie z pohľadu dane z príjmov v SR a európskeho práva je venovaná národnej právnej úprave zdaňovania reorganizácii, a to v zmysle zákona o dani z príjmov.