<The> Financial sector and sustainable development - Rusko, Miroslav
Trvalo udržateľný rozvoj. QMS - Systém riadenia kvality (Quality Management System). Environmentálny systém riadenia. Trvalo udržateľný rozvoj a finančné inštitúcie. Prepojenie environmentalistiky, ekonomiky a financií.