Zelená a reverzná logistika ako nástroj zefektívnenia spaľovania odpadu v Slovenskej republike - Brezina, Ivan, 1963-
Analýza a modelovanie možností zefektívnenia spaľovania odpadu v SR v intenciách zelenej a reverznej logistiky.