Teoretické aspekty testovania počúvania s porozumením - Zsapková, Eleonóra
Hodnotenie nadobudnutých vedomostí v oblasti počúvania s porozumením ako komplikovaný proces, ktorého spoľahlivosť a validita závisí predovšetkým od správne určených kritérií. Náčrt týchto kritérií a špecifikácií, ktoré sú charakteristické pre hodnotenie počúvania s porozumením. Dôležitou súčasťou tohto procesu sú aj princípy, ktoré určujú úspešnosť testovania počúvania s porozumením.