Prečo Ján Fígeľ nestavia diaľnice - Legéň, Marek
Vládne plány presunúť ďalšie eurofondy na diaľnice komplikuje pomalé čerpanie existujúcich zdrojov. Dedičstvo PPP. Nevyčerpané zdroje EÚ vo vybraných operačných programoch. Eurofondové straty.