Európa nie je pripravená na migračnú cunami - Pressburg, Adrian Peter
Migrácia Afrika - Európa. Tunisania za prácou. Líbyjská emigrácia. Ak prídu dve tretiny Líbyjčanov náhle o pitnú vodu, môže nastať masový exodus.