Eurofondy dávajú samosprávam zabrať - Legéň, Marek
Čerpanie štrukturálnych fondov mestami a obcami. Prioritné témy s najvyšším čerpaním štrukturálnych fondov. Nárast byrokracie skomplikoval život miest a obcí, odmenou sú dotácie.