Parémie v modernom politickom diskurze - Dulebová, Irina
Komparatívna analýza pôvodných a aktualizovaných parémií v súčasnom jazyku politiky na Slovensku a v Rusku. Spoločné a osobitné tendencie ich používania. Konkrétne príklady a analýza komunikačných zámerov používania prísloví a porekadiel v politickom kontexte.