Der Klagenfurt-Text - Chmelárová Marková, Hana, 1981-
Problematika textov, ktoré boli napísané na konkrétnu literárnu cenu, pričom sa prispôsobili mediálnemu okoliu. Tým sa ich forma premenila z čisto literárnej na formu zmiešanú s mimoliterárnymi prostriedkami.