Úspešné príbehy patentovaná funkčnosť - jedinečná obchodná ponuka "dýchajúcich" topánok : GEOX - Kapustová, Andrea
Patentovaný vynález M. Morettiho Polegata z Talianska. Nová technológia v kombinácii s najnovšími módnymi trendmi v obuvníctve. Vysoká úroveň inovatívnosti v obúvaní. Výskumno-vývojové oddelenie spoločnosti Geox.