Dvojnásobný efekt - Kňazúr, R.
Nové riešenie na pokrytie spotreby tepla. Kombinovaná výroba elekriny a tepla z obnoviteľných zdrojov spaľovaním odpadovej biomasy. Zvýšenie efektívnosti a bezpečnosti dodávky tepelnej energie.