Zákon prikazuje ponúkať to, o čo klient nejaví záujem s Milošom Krššákom o slabých miestach legislatívy doplnkového dôchodku - Škriniar, Pavel, 1979-
S Milošom Krššákom, predsedom predstavenstva d. d. s. Stabilita, v rozhovore o slabých miestach v legislatíve doplnkového dôchodkového systému.