Inovácie v komunikačnej stratégii vo vybranom podniku cestovného ruchu - Dudeková, Alena, 1986-
Existujúce formy komunikačnej stratégie v cestovnej kancelárii Hydrotour a vytvorenie možných inovácií, ktoré by pomohli firme udržať existujúcich, ale aj prilákať nových zákazníkov.