Territorial and firm based knowledge dynamics in the ICT security sector – the case of Bratislava region - Buček, Milan
Vývoj bezpečnosti v sektore informačných technológií (IT) v bratislavskom regióne. Úloha informačných sietí a inštitúcií. Diskusia.