The Impact of FDI on Innovation - Sivák, Rudolf, 1955-
Vplyv priamych zahraničných informácií na inovácie. Literatúra týkajúca sa inovácií, procesu inovácií. Údaje a ekonometrická špecifikácia. Výsledky prieskumu.