Technické zhodnotenie v účtovníctve ROPO a obcí - Šabíková, Ingrid
Definovanie technického zhodnotenia podľa zákona o dani z príjmov (zákon 595/2003). Pojem rekonštrukcia a modernizácia. Ilustračné účtovné prípady.