World financial and economic crisis and its influence on labour market in Slovak republic - Martincová, Marta, 1955-
Ekonomická recesia v Európskej únii. Ekonomická recesia a jej vplyv na trh práce v Slovenskej republike. Protikrízové opatrenia vlády na podporu zamestnanosti.