Nová vláda v Nepálu: konec, nebo nový počátek (ne)stability? - Maškarinec, Pavel
Nový nepálsky premiér - generálny tajomník Komunistickej strany Nepálu, Džala Nath Khanal. Z politickej histórie Nepálu. Od volieb do Ústavodarného zhromaždenia v r. 2008 k politickému patu. Vláda v demisii. Voľba nového premiéra (3.2.2011) a ťažký proces formovania vlády. Koniec, alebo nový začiatok (ne)stability?