Využitie indikátorov trvalo udržateľného rozvoja v procesnom riadení podniku - Džubáková, Martina
Trvalo udržateľný rozvoj v riadení podniku. Monitorovanie a reportovanie vplyvov jednotlivých organizácií na trvalo udržateľný rozvoj pod názvom Global reporting initiative (GRI). Indikátory výkonnosti reportingu trvalo udržateľného rozvoja organizácie rozdelené do ekonomických, environmentálnych a sociálnych kategórií. Indikátory GRI pre jednotlivé aspekty v kategórii Životné prostredie. GRI rámec ako cenné know-how v oblasti tvorby systému monitorovania a merania procesov.