Manažment kvality a environment - Leščišin, Michal
Nástroje riadenia kvality a environmentu. Plánovanie kvality. Informačné zabezpečenie rozvoja kvality. Personálne predpoklady -rozhodujúci faktor zvyšovania kvality. Organizačné predpoklady. Certifikácia kvality.