Environmentálne aspekty logistického riadenia s využitím informačných technológií - Lichnerová, Linda
Informačné systémy na riadenie logistiky. Logistické moduly ERP systémov. Riadenie výrobnej logistiky. Riadenie skladu. Riadenie dopravy. Spoločnosti ponúkajúce logistické informačné systémy na Slovensku: Oracle, SAP, Transporeon – inovačné logistické platformy TISYS, Ortec Leo. Prínosy informačnej technológie na podporu logistiky.