Statistical methods implemented in saving fuel - Hajduová, Zuzana, 1974-
Analýza faktorov, ktoré ovlyvňujú náklady na spotrebu paliva vo firme. Možnosti optimalizácie nákladov na palivá, ktoré sú používané na prevádzku motorových vozidiel firmy. Celková efektivita transportného procesu. Implementácia štatistických metód v šetrení paliva.