Za vyšší výnos, vyššie riziko podrobný pohľad na mieru nesplácania podnikových dlhopisov - Šinský, Michal
Rôzne faktory ovplyvňujúce nesplácanie podnikových dlhopisov. Miera zlyhania splácania dlhopisu (corporate bond default rate). História amerického trhu s dlhopismi. Turbulencie v krajinách s vyspelými ekonomikami. Ratingové agentúry a volatilita trhov.