Vplyv alternatívnych zdrojov energie na životné prostredie - Mošať, Miroslav
Energetická situácia vo svete. Trend celosvetovej spotreby a produkcie energie (1990-2008). Bioplyn a bioplynové stanice. Bioplyn na Slovensku. Prehľad inštalovaných a plánovaných bioplynových staníc na Slovensku. Výhody z používania biomasy a bioplynu.