(Ne)výhodné podielové fondy spravované zo zahraničia dane a po novom i zdravotné odvody znižujú čistý výnos investorov - Škriniar, Pavel, 1979-
Úprava zákona o zdravotnom poistení. Problematika zdravotných odvodov z výnosov zahraničných podielových fondov. Daňová optimalizácia a zrážková daň. Znevýhodnenie zahraničných fondov v porovnaní s domácimi.