Strieborná ekonomika ako sa zmení štruktúra spotreby tovarov a služieb - Baláž, Vladimír
Čo rozumieme pod pojmom strieborná ekonomika. Posun vekovej štrukúry a jej prejav v spotrebe tovarov a služieb. Rôzne vekové skupiny, rozdielne ekonomické správanie. Rozdiely vo veľkostiach domácností. Demografické zmeny a vzdelanostná štruktúra obyvateľstva.