Nové trendy vo vnútropodnikovom manažmente výroby - Rakovská, Júlia, 1972-
Hospodárske výsledky vnútropodnikových profit-centier. Možnosti zdokonaľovania vnútropodnikového manažmentu výroby. Zmena organizačnej štruktúry. Veľkosť a počet vnútropodnikových profit-centier. Vzťah medzi priamym a nepriamym riadením. Moderné systémy riadenia vnútropodnikových profit-centier.