Výsledky hospodárenia poľnohospodárskych podnikov v období hospodárskej krízy v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Výsledky poľnohospodárskych podnikov v SR. Daňové zaťaženie samostatne hospodáriacich roľníkov v poľnohospodárstve SR. Zhodnotenie vývojových trendov a možnosti ďalšieho rozvoja rozhodujúcich foriem hospodárenia v poľnohospodárstve SR.