Business intelligence ako nástroj na získavanie znalostí - Kokles, Mojmír
Budovanie znalostnej spoločnosti v Slovenskej republike. Dôvody zavádzania business intelligence. Definície business intelligence. Prieskum v oblasti business intelligence v slovenských podnikoch a výsledky prieskumu. Hlavné prínosy riešení business intelligence.