Ako si účinne zabezpečiť pohľadávky inštutút zádržného z platieb, výhrada vlastníckeho práva a uznanie záväzku - Zeman, Michal
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Postavenie veriteľa pri neplnení zmluvy. Zádržné z platieb. Účel zádržného, trvanie, výška, priebeh a odstránenie chýb po uplynutí záručnej doby. Výhrada vlastníckeho práva.