Aplikácia znalostnej ekonomiky v poľnohospodárstve - Chorváthová, Daniela
Inovácie a znalosti v poľnohospodárstve. Implementácia znalostného manažmentu v poľnohospodárstve. Na Slovensku sa nevytvára potrebný dopyt po domácich znalostiach a inováciách, čím nastáva prehlbovanie priepasti medzi poľnohospodárskou vedou a praxou.