Pracovná sila ako faktor konkurencieschopnosti poľnohospodárskeho podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
V príspevku autori poukazujú na základné charakteristiky pracovnej sily v SR a to objem pracovnej sily vyjadrený počtom zamestnaných v poľnohospodárstve, ich vekové zloženie a kvalifikačná úroveň. Tieto základné charakteristiky a ich analýza môžu pomôcť zvýšiť konkurencieschopnosť slovenského poľnohospodárstva.