Je zákazník u vás kráľom? - Škutková, Jana
Manažment a motivácia ľudí nad rámec ich pracovných povinností. Efektívnosť zamieňaná s rýchlosťou. Kvalita služieb ktorú oceňujú zákazníci. Profesionalita a kreativita. Dôvera medzi obchodníkom a klientom.