Zmeny v právnych predpisoch v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Horváthová, Mária
Opatrenie MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov bolo novelizované opatrením MFSR č. MF/25822/2010 s dvoma dátumami účinnosti: 31. decembra 2010 - pre oblasť účtovania odloženej dane z príjmov a 1. januára 2011 - pre oblasť účtovania zameranej na zákazkovú výrobu, zákazkovú výstavbu nehnuteľnosti určenej na predaj, výstavbu nehnuteľnosti na predaj a obstaranie nehnuteľnosti za účelom ďalšieho predaja. Modelové príklady.