Konsolidovaná účtovná závierka účtovných jednotiek verejnej a ústrednej správy za rok 2010 a súhrnná účtovná závierka - Fabian, Štefan
Vymedzenie konsolidovanej účtovnej závierky v podmienkach verejnej správy podľa zákona o účtovníctve. Metódy a postupy konsolidácie.