Novodobí piráti - Valachovičová, Viktória
Krádeže tovarov, či prepady sú aj v 21. storočí na programe dňa. Svetová mapa rizika krádeží v nákladnej doprave. Ochrana pred námorným pirátstvom. Pirátstvo na slovenských cestách a parkoviskách.