<An> Agent-based view of the biotech innovation system - Korber, Manuela
Model systému biotechnologickej inovácie z pohľadu agentov a analýza dôsledkov verejného financovania výskumov, technológií a inovácií (RTI-Research, Technology and Innovation), prostredníctvom inovačných metód.