Prínosy a faktory úspešnosti riešení business intelligence v riadení podnikov - Čarnický, Štefan
Príspevok po vymedzení pojmu business intelligence (BI), základných princípov riešení a vybraných komponentov BI analyzuje najdôležitejšie prínosy aplikácií BI a na druhej strane i faktory úspešnosti ich zavádzania a využívania v riadení podnikov.