Efekty, riziká a faktory úspešnosti riešení Business Intelligence - Čarnický, Štefan
Príspevok poukazuje na významné efekty a riziká spojené s využívaním BI a identifikuje kritické faktory úspešnosti týchto riešení v praxi. Racionálne využitie efektov, rizík a faktorov úspešnosti je jadrom úspešných BI aplikácií.