Kvalita vzdelávacích služieb - Kiss, Imrich
Kvalita vzdelávacích služieb so zameraním na kompetentnosť zaangažovaných pracovníkov. Systém manažérstva obsahujúci postupy preskúmavania nápravných a preventívnych činností manažérstva ľudských zdrojov.